//Disclaimer - privacy beleid

 

De Immogids website werd met grote zorg samengesteld. De verstrekte informatie steunt op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse. Desalniettemin kan Immogids nv niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, onjuistheden of onvolledigheden in de elektronische publicatie op de website.

Het is strikt verboden de informatie en beeldmateriaal op deze website te kopiëren, te hergebruiken, of te verspreiden zonder schriftelijke toestemming van Immogids nv.

Deze site slaat geen persoonlijke informatie op.

Immogids houdt enkel de persoonsgegevens bij die u ons overmaakt. Deze gegevens worden gebruikt om uw vragen te beantwoorden, om u eventueel op de hoogte te houden van gewijzigde prijzen en nieuwe aanbiedingen en tenslotte om de regels van de wet inzake vastgoedbemiddeling na te kunnen leven. Zij zullen niet misbruikt worden voor marketingdoeleinden. Immogids houdt de gegevens bij enkel zolang als strikt noodzakelijk.

Indien u voormelde informatie (via mail of telefoon) niet langer wenst te ontvangen (b.v. omdat u inmiddels iets hebt aangekocht of omdat u niet langer op zoek bent), nodigen wij u uit om ons dit te laten weten, hetzij op ons bureel, hetzij via e-mail naar info@immogids.be. U zal dan van ons een bevestigingsmail ontvangen.

U heeft ten alle tijden het recht om uw gegevens in te zien, te laten verbeteren, te wijzigen of te laten schrappen. U kunt ons hiertoe een mail zenden: info@immogids.be. U zal dan van ons een bevestigingsmail ontvangen.

Immogids neemt de nodige veiligheidsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen.

Wenst u te reageren op ons privacy beleid, dan kunt u ons contacteren:

via e-mail: info@immogids.be

via telefoon: 09-221 04 68

per post: Geo Verbancklaan 7, 9051 Sint-Denijs-Westrem